Cistella de la compra

La cuina dels dijous

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

La cuina dels dijous
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499758381
  • ISBN10 849975838X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 184
  • Col.lecció Vària Cuina #12
  • Any Edició 2017
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Matèries

Receptaris

La cuina dels dijous

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
s ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l enumeració d ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se ns van escapar en el moment de la seva
emissió (de l epíleg de Vidal Vidal).

Josep M. Morell (Alfarràs, 1944) és un cuiner
inquiet, bellugadís, dinàmic, que fa el
que fa i ho viu a fons perquè li agrada, que
cuina amb gust i ganes, i que explica després
amb vocació didàctica allò que ha cuinat.
Tant prepara una salsa marinera o a l espanyola com
auxilia la mestressa posant-li a l abast el secret de com
cal fer-ho perquè no s ennegreixin les carxofes. Josep
M. Morell ha estat el propietari i xef del restaurant Cal
Morell de Balaguer durant gairebé trenta anys.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Josep M. Morell i Bitrià