La cuina del porc
Editorial PAGÈS EDITORS
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479357528
- ISBN10 8479357525
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 160
- Col.lecció Catxipanda #
- Any Edició 2000
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
GastronomiaLa cuina del porc
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dte. 11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".
Matèries
GastronomiaMés llibres de Josep M. Morell i Bitrià
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat
19,00€
20,00€
Consulti disponibilitat
13,30€
14,00€
Consulti disponibilitat
13,30€
14,00€
Consulti disponibilitat
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat