Cistella de la compra

Fisiología del gusto

Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin

Editorial BOOKS4POCKET

Fisiología del gusto
-5% dte.    8,00€
7,60€
Estalvia 0,40€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial BOOKS4POCKET
  • ISBN13 9788415870265
  • ISBN10 8415870264
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 352
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

Fisiología del gusto

Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin

Editorial BOOKS4POCKET

-5% dte.    8,00€
7,60€
Estalvia 0,40€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trascendente, denominado por muchos la «biblia de la gastronomía», es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin convirtió el arte culinario en una auténtica ciencia en la que incluía química, física, medicina y anatomía.

Seccions

Gastronomia

Més llibres de Jean Anthelme Brillat-Savarin