Cistella de la compra

FISIOLOGIA DEL GUSTO

Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin

Editorial EDICIONES OBELISCO, S.A.

FISIOLOGIA DEL GUSTO
-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES OBELISCO, S.A.
  • ISBN13 9788491117667
  • ISBN10 8491117660
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 352
  • Col.lecció Salud y vida natural
  • Any Edició 2021
  • Idioma Castellà

FISIOLOGIA DEL GUSTO

Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin

Editorial EDICIONES OBELISCO, S.A.

-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trascendente, denominado por muchos la 'biblia de la gastronomía', es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin convirtió el arte culinario en una auténtica ciencia en la que incluía química, física, medicina y anatomía.

Més llibres de Jean Anthelme Brillat-Savarin