100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490341650
- ISBN10 8490341656
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 224
- Col.lecció De 100 en 100 #21
- Any Edició 2013
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Receptaris100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dte. 14,90€
14,16€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.
Matèries
ReceptarisMés llibres de Jaume Fàbrega
17,10€
18,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
14,44€
15,20€
Disponibilitat Normal 7 dies
23,28€
24,50€
Consulti disponibilitat
33,25€
35,00€
Consulti disponibilitat
15,68€
16,50€
Disponible online
25,17€
26,50€
Consulti disponibilitat
27,55€
29,00€
Consulti disponibilitat
14,16€
14,90€
Consulti disponibilitat
19,00€
20,00€
Disponible online