Cistella de la compra

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca
-5% dte.    14,90€
14,16€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490341650
  • ISBN10 8490341656
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 224
  • Col.lecció De 100 en 100 #21
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    14,90€
14,16€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Jaume Fàbrega