Cistella de la compra

Reinventar la cocina Ferran Adrià: un viaje incesante por la gastronomía.

Autor Colman Andrews

Editorial PHAIDON

Reinventar la cocina Ferran Adrià: un viaje incesante por la gastronomía.
-5% dte.    4,16€
3,95€
Estalvia 0,21€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PHAIDON
  • ISBN13 9780714861234
  • ISBN10 0714861235
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 359
  • Any Edició 2011
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Gastronomia

Reinventar la cocina Ferran Adrià: un viaje incesante por la gastronomía.

Autor Colman Andrews

Editorial PHAIDON

-5% dte.    4,16€
3,95€
Estalvia 0,21€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El relato de Colman Andrews narra el ascenso de Ferrán Adriá desde lavaplatos hasta genio creativo de elBulli, el restaurante más influyente del mundo. Esta primera biografía autorizada, llena de nuevos puntos de vista sobre el pasado y el futuro de elBulli, cautivará no solo a los amantes de la gastronomía, sino a cualquiera que quiera disfrutar con el relato de una historia extraordinaria: cómo un joven chef cambió para siempre el mundo gastronómico al reinventar la cocina.

Matèries

Gastronomia

Més llibres de Colman Andrews