Cistella de la compra

Ferran. The inside story of El Bulli and the man who reinvented food

Autor Colman Andrews

Editorial GOTHAM BOOKS

Ferran. The inside story of El Bulli and the man who reinvented food
-5% dte.    10,00€
9,50€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial GOTHAM BOOKS
  • ISBN13 9781592406685
  • ISBN10 1592406688
  • Tipus LLIBRE
  • Col.lecció INGLES #
  • Any Edició 2022
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Gastronomia

Ferran. The inside story of El Bulli and the man who reinvented food

Autor Colman Andrews

Editorial GOTHAM BOOKS

-5% dte.    10,00€
9,50€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

The first-ever biography of Ferran Adrià, the chef behind Spain's renowned El Bulli restaurant, by one of the world's foremost food authorities. 

More than just the most influential chef of the late-twentieth and early-twenty- first century, Ferran Adrià is arguably the greatest culinary revolutionary of our time. Hailed as a genius and a prophet by fellow chefs, worshipped (if often misunderstood) by critics and lay diners alike, Adrià is imitated and paid homage to in professional kitchens, and more than a few private ones, all over the world. A reservation at his one and only restaurant, El Bulli, is so coveted that scoring a table is harder than nabbing fifty-yardline tickets to the Super Bowl. 

Matèries

Gastronomia

Més llibres de Colman Andrews