Cistella de la compra

Cuina de Mar i Muntanya. Costa Brava Sud

Autor Jordi Juan i Tresserras

Editorial EL FARELL EDICIONS

Cuina de Mar i Muntanya. Costa Brava Sud
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788417116330
  • ISBN10 8417116338
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 380
  • Col.lecció Rebost i Cuina
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Cuina de Mar i Muntanya. Costa Brava Sud

Autor Jordi Juan i Tresserras

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aquest llibre es un dels receptaris i estudis mes complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava, fruit d'un treball de recerca intensiu. Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d'elles inedites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissio oral, que s'han transmes de generacio en generacio. Una cuina de viles marineres, on es barregen nissagues de pescadors, pagesos de masies de marina i gent de bosc. S'incorpora i evoluciona a tavernes, cases de menjars, fondes i als primers restaurants, ubicats als ÒcasinosÓ i hotels.

Més llibres de Jordi Juan i Tresserras, Josep Ballart Hernández