Cistella de la compra

La nova cuina de Balaguer
12,00€ -5% dte.
11,40€
Estalvia 0,60€
  • Editorial PAGÈS
  • ISBN13 9788499757360
  • ISBN10 8499757367
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 148
  • Col.lecció Catxipanda
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€  
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
...

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió de dos joves cuiners que a l'empara de Francesc Molins i la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant en la seva passió per la cuina d'aquí i d'arreu i amb convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l'ofici. Receptes que us duran el record de la cuina d'abans i receptes que us portaran a una cuina d'ara on podreu sucumbir a la passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera que és. I bon profit!
  • Editorial PAGÈS
  • ISBN13 9788499757360
  • ISBN10 8499757367
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 148
  • Col.lecció Catxipanda
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica