Catalunya al paladar
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788497910880
- ISBN10 8497910885
- Tipus Llibre
- Pàgines 276
- Col.lecció Azimut Turisme
- Any Edició 2006
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Catalunya al paladar
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Aquest no és un llibre de rutes gastronòmiques. Aquí el punt d'atenció se centra en els aliments més atractius i representatius de les comarques de Catalunya. Els calçots, la ratafia, el xató, els vins, les tòfones, el torró, el mató són més que productes, ja que es corresponen a una manera de viure, de gaudir associada íntimament a la natura, l'arquitectura i les tradicions dels pobles. Carme Gasull ha fet un treball únic seleccionant els productes més emblemàtics i originals, associant-los a les comarques productores i destacant el moment idoni per assaborir-los, i els millors restaurants i punts de venda on adquirir-los i degustar-los. Ajudar-te a descobrir les millors ofertes de productes de Catalunya i gaudir-ne al seu entorn és el principal objectiu d'aquest llibre.