CUINA DEL FOIE GRAS, LA
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788496035058
- ISBN10 8496035050
- Tipus Llibre
- Pàgines 192
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2012
- Idioma Català
CUINA DEL FOIE GRAS, LA
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de becades amb tòfones, el filet de bou del Perigord o la carpa farcida..., acompanyat de pasta fresca, les carxofetes liles o la crema de llenties... el foie gras pot ser present en tots els menús i en totes les estacions de l'any. L'autora, en aquest llibre, ens dóna també totes les preparacions d'oca i d'ànec: magrets, aus senceres, rillettes i confits..., amb o sense foie gras. En total, 117 receptes, des de les més simples a les més sofisticades.