Cistella de la compra

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA

Autor JOSEP NOGUE I PUIGVERT

Editorial COSSETANIA EDICIONS

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788496035294
  • ISBN10 8496035298
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 152
  • Col.lecció El Cullerot
  • Any Edició 2003
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

CUINA DE L'ARROS DE PALS, LA

Autor JOSEP NOGUE I PUIGVERT

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat està dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arròs com a ingredient.