Mètode conserves artesanes. Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any
Editorial EDITORIAL EFADÓS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL EFADÓS
- ISBN13 9788419239556
- ISBN10 8419239550
- Tipus Llibre
- Pàgines 176
- Any Edició 2022
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
ReceptarisMètode conserves artesanes. Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any
Editorial EDITORIAL EFADÓS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre perquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits. Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir al congelador algún plat ja llest que us tregui d’un compromís inesperat...
Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments.I això val tant per la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça, s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de més de 50 receptes.