60 receptes de conill
Editorial ONADA EDICIONS
-5% dte. 22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial ONADA EDICIONS
- ISBN13 9788419606006
- ISBN10 8419606006
- Tipus Llibre
- Pàgines 96
- Col.lecció La teca #20
- Any Edició 2022
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
- Audiència General / Comerç
- Rang Edat d'interès, anys Des de 16 Fins a 99
Seccions
Cuina Espanyola60 receptes de conill
Editorial ONADA EDICIONS
-5% dte. 22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
60 receptes de conill és un receptari que desborda emocions: la Maite Borràs harmonitza la seva habilitat com a cuinera amb la sensibilitat de l?artista i ens ofereix la seva taula per gaudir d?un festí de records al voltant d?un dels productes alimentaris més extraordinaris que tenim a l?abast, el conill. En Xavier Franquet, amb les seves delicioses aquarel·les, recrea meravellosament els records de la Maite i els plasma en color, arrodonint les lletres de tinta vermella que ens parlen d?espècies, d?aromes, de compartir bons moments de vida.
El pròleg és a càrrec de Rosa Mayordomo, membre de l?Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.