Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412531695
- ISBN10 8412531698
- Tipus Llibre
- Col.lecció Productes de mercat #
- Any Edició 2023
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisLes anques de granota, com preparar-les 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d?herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se?ls empassa tots fins a aterrar a l?escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre. Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d?aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d?Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, tots ells publicats amb l?editorial Larousse. El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l?Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.