Cistella de la compra

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades
-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531695
  • ISBN10 8412531698
  • Tipus Llibre
  • Col.lecció Productes de mercat #
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d?herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se?ls empassa tots fins a aterrar a l?escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre. Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d?aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d?Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, tots ells publicats amb l?editorial Larousse. El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l?Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.


Seccions

Receptaris