La pasta de full, com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412531664
- ISBN10 8412531663
- Tipus Llibre
- Col.lecció Productes de mercat #
- Any Edició 2023
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisLa pasta de full, com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Receptari amb 10 receptes de la pastade full.
Ferran Caldés i Camprubí; (Barcelona, 1978) és llicenciat en història i en periodisme. Es dedica al periodisme gastronòmic des de fa quinze anys. Ha treballat a les revistes "Cocina Viva", "Comer y Beber" i Cocina Sana y Natural, i actual cap de redacció de la revista "Cuina".