Cistella de la compra

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Autor Ferran Caldés

Editorial SD·EDICIONS

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades
-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531664
  • ISBN10 8412531663
  • Tipus Llibre
  • Col.lecció Productes de mercat #
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

La pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Autor Ferran Caldés

Editorial SD·EDICIONS

-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Receptari amb 10 receptes de la pastade full.

Ferran Caldés i Camprubí; (Barcelona, 1978) és llicenciat en història i en periodisme. Es dedica al periodisme gastronòmic des de fa quinze anys. Ha treballat a les revistes "Cocina Viva", "Comer y Beber" i Cocina Sana y Natural, i actual cap de redacció de la revista "Cuina".


Seccions

Receptaris