Cistella de la compra

Dietes. Una immersió ràpida

Autor Abel Mariné

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

Dietes. Una immersió ràpida
-5% dte.    18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

A la nostra societat actual en què molts, encara que no tots, poden decidir què, quan i quant mengen, la demanda d'informació sobre aliments i dietes és creixent, i no sempre està guiada per la racionalitat i els criteris científics, sinó per ...

Llegir-ne més...
  • Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788413479804
  • ISBN10 8413479800
  • Tipus LLIBRE
  • Col.lecció Una inmersión rápida #6
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Dietes. Una immersió ràpida

Autor Abel Mariné

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

A la nostra societat actual en què molts, encara que no tots, poden decidir què, quan i quant mengen, la demanda d'informació sobre aliments i dietes és creixent, i no sempre està guiada per la racionalitat i els criteris científics, sinó per ...

-5% dte.    18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

A la nostra societat actual en què molts, encara que no tots, poden decidir què, quan i quant mengen, la demanda d'informació sobre aliments i dietes és creixent, i no sempre està guiada per la racionalitat i els criteris científics, sinó per percepcions emocionals, influïdes per modes i mites al voltant de l'alimentació. És evident que els resultats de la investigació científica, i més en temes com els alimentaris, que tenen impacte social i interès per a la salut de la població, no es poden quedar dins els estrictes límits dels experts i les seves publicacions especialitzades. L'objectiu d'aquest llibre és contribuir a la difusió al públic en general dels fets i criteris que han de regir l'elecció i formes de consum del que mengem. Tot això es presenta de manera clara, rigorosa, sense simplificacions i amb els matisos necessaris. El contingut inclou les bases científiques d'una alimentació correcta, la influència dels tractaments tecnològics i culinaris en la composició i el valor nutritiu dels aliments, la dieta mediterrània com a model convenient d'alimentació de proximitat, l'alimentació a seguir segons l'edat i situacions o àmbits determinats, les dietes adequades en diferents patologies, les alimentacions no convencionals o alternatives, i els nous aliments o dietes.

?Un llibre que aporta amb claredat i rigor científic una visió general de la relació dels aliments i l?alimentació amb la nostra salut i estils de vida?.

M. Carmen Vidal. Catedràtica de Nutrició i Bromatologia.
Universitat de Barcelona

?Una immersió ràpida però també científica, brillant i pràctica de la mà d?un dels millors experts en Nutrició del nostre país.?

Dra. Magda Carlas. Metgessa-Nutricionista

?El més important per a tu és la teva vida! Submergeix-te, busseja i navega per aquest llibre. Ningú mai abans ens havia revelat de manera tan didàctica com actuen els aliments dins el nostre cos.?

Carme Ruscalleda, xef i comunicadora gastronòmica

Més llibres de Abel Mariné, Imma Amadeo i Gurí