Gratuït ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
A la nostra societat actual en què molts, encara que no tots, poden decidir què, quan i quant mengen, la demanda d'informació sobre aliments i dietes és creixent, i no sempre està guiada per la racionalitat i els criteris científics, sinó per percepcions emocionals, influïdes per modes i mites al voltant de l'alimentació. És evident que els resultats de la investigació científica, i més en temes com els alimentaris, que tenen impacte social i interès per a la salut de la població, no es poden quedar dins els estrictes límits dels experts i les seves publicacions especialitzades. L'objectiu d'aquest llibre és contribuir a la difusió al públic en general dels fets i criteris que han de regir l'elecció i formes de consum del que mengem. Tot això es presenta de manera clara, rigorosa, sense simplificacions i amb els matisos necessaris. El contingut inclou les bases científiques d'una alimentació correcta, la influència dels tractaments tecnològics i culinaris en la composició i el valor nutritiu dels aliments, la dieta mediterrània com a model convenient d'alimentació de proximitat, l'alimentació a seguir segons l'edat i situacions o àmbits determinats, les dietes adequades en diferents patologies, les alimentacions no convencionals o alternatives, i els nous aliments o dietes.?Un llibre que aporta amb claredat i rigor científic una visió general de la relació dels aliments i l?alimentació amb la nostra salut i estils de vida?. M. Carmen Vidal. Catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Universitat de Barcelona?Una immersió ràpida però també científica, brillant i pràctica de la mà d?un dels millors experts en Nutrició del nostre país.? Dra. Magda Carlas. Metgessa-Nutricionista?El més important per a tu és la teva vida! Submergeix-te, busseja i navega per aquest llibre. Ningú mai abans ens havia revelat de manera tan didàctica com actuen els aliments dins el nostre cos.? Carme Ruscalleda, xef i comunicadora gastronòmica