La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dte. 16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788413562551
- ISBN10 8413562554
- Tipus Llibre
- Pàgines 160
- Col.lecció Escudella #17
- Any Edició 2023
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
- Audiència General / Comerç
Seccions
ReceptarisLa cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dte. 16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés
Seccions
ReceptarisMés llibres de Antonio Vicente, Carmen Queralt
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat
12,64€
13,30€
Consulti disponibilitat
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat
3,99€
4,20€
Consulti disponibilitat
1,90€
2,00€
Llibre esgotat
9,50€
10,00€
Consulti disponibilitat
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat
14,25€
15,00€
Consulti disponibilitat