Cistella de la compra

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta

Autor Carmen Queralt

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta
-5% dte.    16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413562551
  • ISBN10 8413562554
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 160
  • Col.lecció Escudella #17
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Seccions

Receptaris

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta

Autor Carmen Queralt

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    16,90€
16,06€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés

Seccions

Receptaris

Més llibres de Antonio Vicente, Carmen Queralt