Cistella de la compra

De la cuina i la vida. Converses amb Josep Lladonosa i Giró

Autor Ivan Mambrillas i Finestra

Editorial VIENA EDICIONS

De la cuina i la vida. Converses amb Josep Lladonosa i Giró
-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788418908903
  • ISBN10 8418908904
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 144
  • Col.lecció ASSAIG #35
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Seccions

Cuina D'autor

De la cuina i la vida. Converses amb Josep Lladonosa i Giró

Autor Ivan Mambrillas i Finestra

Editorial VIENA EDICIONS

-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El llibre més personal d?un dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i l?star system dels darrers anys.


En aquest recull d?entrevistes, Josep Lladonosa parla de la cuina a casa nostra, de la professió de cuiner, i també de la transformació social, cultural i política que ha experimentat durant els anys en què va exercir aquesta professió. Al llarg de les converses, no s?està d?evocar els aspectes més crus de la seva vida, de dirigir crítiques irades a l?evolució ?segons ell, aberrant, destinada principalment a enlluernar la clientela per justificar una factura desproporcionada? de la professió, ni de reivindicar-se com un treballador de la cuina que s?esforça a difondre el patrimoni culinari català.



El llibre més personal d?un dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i l?star system dels darrers anys.


Seccions

Cuina D'autor