Cistella de la compra

El llibre del llaminer. Dolços, pastissos i postres per a cada dia

Autor Anna Serra Zamora / Marta Mazanares Mileo

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

El llibre del llaminer. Dolços, pastissos i postres per a cada dia
-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788418062469
  • ISBN10 8418062460
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 272
  • Col.lecció Divulgació #
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné
  • Audiència General / Comerç

El llibre del llaminer. Dolços, pastissos i postres per a cada dia

Autor Anna Serra Zamora / Marta Mazanares Mileo

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Un llibre per llepar-se'n els dits!

Del tortell de Reis a les coques de Sant Joan, de la crema de Sant Josep a les torrades de Santa Teresa, dels currutacos als panellets, descobriu els confits i els pastissos que us faran reviure records dolços d'infantesa, de diumenges i dies assenyalats, de trobades familiars.

Com és costum a les pastisseries dels pobles i de les ciutats d'arreu del país, que atreuen els vianants amb aparadors vistosos i amb una especialitat per a gairebé cada dia de l'any, us convidem a assaborir un món de llaminadures ric i divers, amb bunyols, orxata, gelats i torrons.

Amb aquest imprescindible «calendari del llaminer» descobrireu la història, les anècdotes i les receptes de la rebosteria catalana, des de les més clàssiques, com el tortell, fins a les més singulars, com les flaones o les encasades.


Anna Serra Zamora (Barcelona, 1983). Llicenciada i doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra amb una tesi sobre estètica i religió. A part de la recerca i de la docència universitària, s'ha dedicat a la correcció i la traducció de textos durant deu anys. Actualment és editora tècnica en una editorial.