Eivissa, de la terra a la taula
-5% dte. 29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- ISBN13 9788409399529
- ISBN10 8409399520
- Tipus Llibre
- Any Edició 2022
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
Cuina EspanyolaEivissa, de la terra a la taula
-5% dte. 29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Sabíeu que els atletes de l'antiga Grècia es morien per la dolçor de les figues? O que al romaní també se'l coneix com el ginseng mediterrani? És bo per a la digestió el costum de posar unes gotes de suc de llimó a la paella? Per què els asteques, més enllà de per la seua forma, consideraven que l'alvocat era afrodisíac? Són les nous, les avellanes i les ametlles, en realitat, fruits secs? Per quin tipus d'nfeccions empraven antigament les dones l'herba-sana? La terra amaga històries. I els seus productes, un bon grapat de secrets. Aquesta és una petita i humil guia sobre com treure el màxim profit, per al cos i per al paladar, a verdures, fruites, hortalisses i espècies.
Seccions
Cuina EspanyolaMés llibres de Josep Colonques Garrido, Juan Pablo Moltó Ripoll
23,75€
25,00€
Disponible online
13,99€
14,73€
Consulti disponibilitat