Cistella de la compra

Un. Un sol recipient. Receptes fàcils

Autor Jamie Oliver

Editorial COLUMNA

Un. Un sol recipient. Receptes fàcils
-5% dte.    29,90€
28,41€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466429757
  • ISBN10 8466429751
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 312
  • Col.lecció DESTINO. FORA DE COL+LECCIO #
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Seccions

Cuina D'autor

Un. Un sol recipient. Receptes fàcils

Autor Jamie Oliver

Editorial COLUMNA

-5% dte.    29,90€
28,41€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El gran Jamie Oliver per primera vegada en català amb el seu llibre de receptes més fàcils i saboroses.

Els àpats ràpids i fàcils són encara més senzills quan només necessites una sola olla o paella per fer-los. Encara resulta més fàcil si les receptes tenen un màxim de vuit ingredients i requereixen una preparació mínima.

"Un" està ple de plats econòmics que es poden preparar en qualsevol moment: dinars deliciosos a casa, sopars ràpids que encantaran a tota la família, àpats perquè els cuiners novells s'iniciïn amb resultats meravellosos...

Amb més de 100 receptes que us ensenyaran tècniques senzilles en un sol recipient: els capítols inclouen delícies vegetals, pollastre de celebració, pasta a la paella, postres i pastissos. Hi ha moltes receptes saboroses i sense complicacions que converteixen aquest llibre en un imprescindible, un llibre que ha d'estar a totes les cuines.

Seccions

Cuina D'autor