La cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788418857355
- ISBN10 8418857358
- Tipus Llibre
- Pàgines 180
- Any Edició 2021
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisLa cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l?alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.
Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d'Olot, un establiment que, de mica en mica, s'ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d'investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.