Cistella de la compra

Nyam. Sobre allò que mengem

Autor Diana Oliver / Carmen Saldaña

Editorial ANDANA EDITORIAL

Nyam. Sobre allò que mengem
-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ANDANA EDITORIAL
  • ISBN13 9788417497651
  • ISBN10 841749765X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 84
  • Col.lecció ALBUM INFORMATIVO #6
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné
  • Rang Edat d'interès, anys Des de 8 Fins a 18

Nyam. Sobre allò que mengem

Autor Diana Oliver / Carmen Saldaña

Editorial ANDANA EDITORIAL

-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Per què hem de compartir aquest llibre amb els joves lectors?

Aquest àlbum ofereix dades útils i atractives sobre la importància de l'alimentació, per ajudar els joves lectors, i a les famílies, a prendre consciència sobre el que mengem per poder escollir amb arguments.

En els últims anys, la societat ha pres consciència de la importància de l'alimentació com a factor clau per gaudir d'una bona salut i evitar les malalties. Cada dia ens interessa més saber què mengem, d'on ve, com s'ha preparat, quins elements conté i com afectarà al nostre organisme. Volem menjar sa.

Però, què és menjar sa? Avui és difícil saber-ho. La publicitat ens ha fet un embolic important, i de vegades no sabem ni el que estem menjant. Menjar sa és aconseguir tots els nutrients que necessitem a partir de la quantitat necessària d'aliments saludables. I cuinar-los o preparar-los amb molta cura i amor. Menjar sa és també evitar el consum d'aliments que no són saludables o reduir-los al màxim. Fàcil? Segur que hi ha moltes coses en què podem millorar la nostra alimentació. Però necessitem informació.

Segons l'últim informe de l'European Heart Network, la primera causa de mort a Europa són les malalties cardiovasculars, i la principal causa d'aquestes malalties són factors dietètics modificables.
Hem de tenir en compte que els nostres fills viuran menys que nosaltres a causa de l'actual epidèmia d'obesitat infantil que assola el planeta. Hem de informar-los sobre el que mengen i així els donarem la possibilitat de tenir una vida millor i més feliç.

Per això és important llegir i compartir tota la informació que ens ofereix "Nyam", un llibre sobre allò que mengem.

Més llibres de Diana Oliver