Cistella de la compra

Técnicas culinarias (CFGM)

Autor AA. VV.

Editorial ALTAMAR

Técnicas culinarias (CFGM)
-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ALTAMAR
  • ISBN13 9788417872090
  • ISBN10 8417872094
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 240
  • Any Edició 2019
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Técnicas culinarias (CFGM)

Autor AA. VV.

Editorial ALTAMAR

-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre


  • El servicio en cocina.

  • Procesos de cocción de los alimentos.

  • Las técnicas de cocción.

  • Técnicas y sistemas de conservación y regeneración de productos.

  • Elaboraciones básicas de múltiples aplicaciones: Fondos.

  • Elaboraciones básicas de múltiples aplicaciones: Salsas, farsas, mantequillas y aceites.

  • Elaboraciones elementales en cocina.

  • Guarniciones y elementos de decoración.

  • Acabados y presentaciones.
  • Més llibres de AA. VV.