La millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
-5% dte. 18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788417998486
- ISBN10 8417998489
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 176
- Col.lecció MilFulls #
- Any Edició 2020
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Cuina Del MónLa millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
-5% dte. 18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Biografía del autor
Josep Borràs (Maó, 1931) va aprendre l'ofici de cuiner a l'hotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubilat, el 1995 ha continuat lligat al món de la gastronomia de la seva terra. Damià Borras (Maó, 1957) autor del poemari Poemes amb adreça i de les novel·les El preu de marès i Qui fa la paga, és un traductor de clàssics com ara Goldoni, Vian o Genet, tasca que ha compaginat amb la divulgació del patrimoni culinari menorquí.