Cistella de la compra

Gastrophysics: The New Science of Eating

Autor Charles Spence

Editorial ALLEN LANE

Gastrophysics: The New Science of Eating
-5% dte.    15,75€
14,96€
Estalvia 0,79€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ALLEN LANE
  • ISBN13 9780241977743
  • ISBN10 0241977746
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 336
  • Col.lecció GARDNER #
  • Any Edició 2018
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Paperback

Seccions

Assaigs

Gastrophysics: The New Science of Eating

Autor Charles Spence

Editorial ALLEN LANE

-5% dte.    15,75€
14,96€
Estalvia 0,79€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three?

Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice?

How are chefs and companies planning to transform our dining experiences, and what can we learn from their cutting-edge insights to make memorable meals at home?

These are just some of the ingredients of Gastrophysics, in which the pioneering Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways, and reveals the importance of all the 'off-the-plate' elements of a meal: the weight of cutlery, the placing on the plate, the background music and much more. Whether dining alone or at a dinner party, on a plane or in front of the TV, he reveals how to understand what we're tasting and influence what others experience. Mealtimes will genuinely never be the same again.

Seccions

Assaigs

Més llibres de Charles Spence