Les espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788417116316
- ISBN10 8417116311
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 128
- Col.lecció Rebost i Cuina #
- Any Edició 2020
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
CuinaLes espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.
Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Sempre amb l’ànim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d’aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor. Es tracta de trobar l’equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d’un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.
Matèries
CuinaMés llibres de David Solé i Torné
17,10€
18,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
19,00€
20,00€
Disponible online
14,25€
15,00€
Consulti disponibilitat
15,11€
15,90€
Consulti disponibilitat
28,50€
30,00€
Consulti disponibilitat
14,16€
14,90€
Consulti disponibilitat
11,69€
12,30€
Consulti disponibilitat