Cistella de la compra

Cuintes
-5% dte.    15,90€
15,11€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349878
  • ISBN10 8490349878
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 248
  • Col.lecció Narrativa
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
-5% dte.    15,90€
15,11€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Biografía del autor
David Solé i Torné (Tarragona, 1967). Després d'estudiar a l'Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i diplomar-se com a primer de la seva promoció, va dedicar un temps a fer diferents estades professionals a restaurants i hotels d'arreu del món (Cuba, Mèxic, Suïssa...). El 1992 es posa a treballar al restaurant familiar i es converteix en la Tercera Generació de la Cuina Tradicional de Tarragona fins al dia d'avui. El 2007 obté el certificat professional de Sommelier per la URV de Tarragona. Al llarg de tot aquest temps, ha escrit onze llibres de cuina, un dels quals va guanyar el premi a millor llibre de te del món, un altre al millor monogràfic del món escrit en llengua catalana, i encara d'altres fets amb l'antropòleg Eudald Carbonell o amb el fotògraf Pep Escoda. Ha estat col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio i ha fet programes televisius per a Televisió de Catalunya, TVE, Canal Cocina, Canal Reus i altres televisions privades. Ha escrit articles per a diferents mitjans de comunicació i n'ha assessorat d'altres, com és el cas de The New York Times. Ha realitzat xerrades en diversos centres educatius i showcookings per a diferents col·lectius, a banda de combinar la feina habitual amb la docència.