Cistella de la compra

La ciencia de la carne/ The Science of Meat

Autor Dario Bressanini

Editorial EDIZIONE GRIBAUDO

La ciencia de la carne/ The Science of Meat
-5% dte.    22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial EDIZIONE GRIBAUDO
  • ISBN13 9788417127732
  • ISBN10 8417127739
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 242
  • Col.lecció GRANDESMOMENTOS #
  • Any Edició 2020
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

La ciencia de la carne/ The Science of Meat

Autor Dario Bressanini

Editorial EDIZIONE GRIBAUDO

-5% dte.    22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Matèries

Receptaris