Cistella de la compra

1000 receptes d'or

Autor Karlos Arguiñano

Editorial COLUMNA

1000 receptes d'or
-5% dte.    17,90€
17,00€
Estalvia 0,89€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466426459
  • ISBN10 8466426450
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 720
  • Col.lecció NO FICCIÓ COLUMNA #
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Cuina D'autor

1000 receptes d'or

Autor Karlos Arguiñano

Editorial COLUMNA

-5% dte.    17,90€
17,00€
Estalvia 0,89€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Ara que té setanta anys i en fa cinquanta que cuina, Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars i ocasions. Receptes d’elaboració pròpia per gaudir-ne en família o amb amics de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.

Karlos Arguiñano se inscribió con diecisiete años en la Escuela de Hostelería del Hotel Euromar, en Zarauz, y, tras un intensoperiplo formativo que le llevó a viajar por diversos países, fundó en 1979 su propio restaurante. En poco tiempo, el establecimientoocupó un lugar destacado en las guías gastronómicas españolas y fue distinguido en 1985 con una estrella Michelin.Desde entonces, Karlos Arguiñano se ha convertido en el cocinero más popular de nuestro país, con más de seis milprogramas de televisión emitidos y numerosos galardones que avalan su prestigio. En la actualidad conduce diariamenteel programa Karlos Arguiñano en tu cocina, en Antena 3.

 

Matèries

Cuina D'autor

Més llibres de Karlos Arguiñano