Cistella de la compra

Procesos básicos de pastelería y repostería. Postres en restauración 2.ª

Autor José Luis Armendáriz Sanz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

Procesos básicos de pastelería y repostería. Postres en restauración 2.ª
-5% dte.    28,50€
27,07€
Estalvia 1,42€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428340960
  • ISBN10 842834096X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 312
  • Col.lecció PARANINFO
  • Any Edició 2019
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Procesos básicos de pastelería y repostería. Postres en restauración 2.ª

Autor José Luis Armendáriz Sanz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

-5% dte.    28,50€
27,07€
Estalvia 1,42€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de José Luis Armendáriz Sanz