ABaC. Cocina en evolución
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
-5% dte. 49,90€
47,40€
Estalvia 2,49€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
- ISBN13 9788416895847
- ISBN10 8416895848
- Tipus Llibre
- Pàgines 304
- Col.lecció SABORES
- Any Edició 2018
- Idioma Castellà
- Encuadernació Cartoné
Seccions
Cuina D'autorABaC. Cocina en evolución
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
-5% dte. 49,90€
47,40€
Estalvia 2,49€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Jordi Cruz es uno de los cocineros más destacados y mediáticos del panorama español, conocido por ser juez en Master Chef. Actualmente es el chef del Restaurante del ABaC, que ostenta tres estrellas Michelin, y es colaborador del Ten's Tapas y el Restaurant Angle.
Seccions
Cuina D'autorMés llibres de Jordi Cruz
24,60€
25,90€
Disponible online
19,00€
20,00€
Disponible online
23,65€
24,90€
Disponible online
19,47€
20,50€
Consulti disponibilitat
10,40€
10,95€
Disponible online
20,81€
21,90€
Consulti disponibilitat
21,76€
22,90€
Consulti disponibilitat
16,06€
16,90€
Disponible online
5,65€
5,95€
Consulti disponibilitat