Cistella de la compra

ABaC. Cocina en evolución

Autor Jordi Cruz

Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.

ABaC. Cocina en evolución
-5% dte.    49,90€
47,40€
Estalvia 2,49€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
  • ISBN13 9788416895847
  • ISBN10 8416895848
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 304
  • Col.lecció SABORES
  • Any Edició 2018
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Seccions

Cuina D'autor

ABaC. Cocina en evolución

Autor Jordi Cruz

Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.

-5% dte.    49,90€
47,40€
Estalvia 2,49€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Jordi Cruz es uno de los cocineros más destacados y mediáticos del panorama español, conocido por ser juez en Master Chef. Actualmente es el chef del Restaurante del ABaC, que ostenta tres estrellas Michelin, y es colaborador del Ten's Tapas y el Restaurant Angle.



Seccions

Cuina D'autor