Cistella de la compra

Procesos de preelaboración y conservación en cocina

Autor David Infantes / Gabriel Bartra

Editorial ALTAMAR

Procesos de preelaboración y conservación en cocina
-5% dte.    32,00€
30,40€
Estalvia 1,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ALTAMAR
  • ISBN13 9788416415205
  • ISBN10 841641520X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 208
  • Any Edició 2017
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Procesos de preelaboración y conservación en cocina

Autor David Infantes / Gabriel Bartra

Editorial ALTAMAR

-5% dte.    32,00€
30,40€
Estalvia 1,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

  • Las zonas y el equipamiento de la cocina.
  • Aprovisionamiento interno de materias primas en cocina.
  • Eficacia en preelaboración: supervisión y rendimientos.
  • Preelaboración de alimentos. Hortalizas, frutas y setas.
  • Preelaboración de alimentos. La carne.
  • Preelaboración de alimentos. Pescado y marisco.
  • Preelaboración de alimentos. Huevos, legumbres, arroz y pasta.
  • Sistemas y métodos de envasado y conservación de los alimentos.
  • ​La regeneración de alimentos.
  • Ver una unidad de muestra.