Cistella de la compra

Chocolate I. técnicas, recetas básicas, bombonería y repostería

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

Chocolate I. técnicas, recetas básicas, bombonería y repostería
-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial VORWERK (THERMOMIX)
  • ISBN13 9788461710546
  • ISBN10 8461710541
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 228
  • Col.lecció TM31 #
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Chocolate I. técnicas, recetas básicas, bombonería y repostería

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre