Cistella de la compra

Oishinbo A la carte 4. Pescado, sushi y sashimi

Autor Tetsu Kariya

Editorial NORMA EDITORIAL

Oishinbo A la carte 4. Pescado, sushi y sashimi
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
  • Editorial NORMA EDITORIAL
  • ISBN13 9788467922868
  • ISBN10 8467922869
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 272
  • Col.lecció OISHINBO #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Manga

Oishinbo A la carte 4. Pescado, sushi y sashimi

Autor Tetsu Kariya

Editorial NORMA EDITORIAL

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Para los profanos, el sushi y el sashimi son los únicos platos
conocidos de la cocina japonesa. Hace ya varias décadas que la
combinación de diversos ingredientes con arroz, alga nori y vinagre
conquistó Occidente, abriendo la puerta a la amplia diversidad de
la cocina nipona. Este volumen temático de Oishinbo nos desvela
los secretos de una de las bases de la cocina japonesa, el pescado, y
los múltiples modos de degustarlo y disfrutarlo.

  • Editorial NORMA EDITORIAL
  • ISBN13 9788467922868
  • ISBN10 8467922869
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 272
  • Col.lecció OISHINBO #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Manga

Més llibres de Tetsu Kariya, Akira Hanasaki