Expertes llibreteres
Assessorament personal
Oishinbo A la carte 4. Pescado, sushi y sashimi
Editorial NORMA EDITORIAL
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
- Editorial NORMA EDITORIAL
- ISBN13 9788467922868
- ISBN10 8467922869
- Tipus Llibre
- Pàgines 272
- Col.lecció OISHINBO #
- Any Edició 2016
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
MangaOishinbo A la carte 4. Pescado, sushi y sashimi
Editorial NORMA EDITORIAL
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!
Vine i deixa't sorprendre!
Detalls del llibre
Para los profanos, el sushi y el sashimi son los únicos platos
conocidos de la cocina japonesa. Hace ya varias décadas que la
combinación de diversos ingredientes con arroz, alga nori y vinagre
conquistó Occidente, abriendo la puerta a la amplia diversidad de
la cocina nipona. Este volumen temático de Oishinbo nos desvela
los secretos de una de las bases de la cocina japonesa, el pescado, y
los múltiples modos de degustarlo y disfrutarlo.
- Editorial NORMA EDITORIAL
- ISBN13 9788467922868
- ISBN10 8467922869
- Tipus Llibre
- Pàgines 272
- Col.lecció OISHINBO #
- Any Edició 2016
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
MangaMés llibres de Tetsu Kariya, Akira Hanasaki
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat