Cistella de la compra

Els franciscans a Catalunya: història, convents i frarades (1214-2014)

Autor Agustí Boadas

Editorial PAGÈS EDITORS

Els franciscans a Catalunya: història, convents i frarades (1214-2014)
-5% dte.    45,00€
42,75€
Estalvia 2,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499755571
  • ISBN10 8499755577
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 608
  • Col.lecció Monografies #
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Els franciscans a Catalunya: història, convents i frarades (1214-2014)

Autor Agustí Boadas

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dte.    45,00€
42,75€
Estalvia 2,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Els franciscans a Catalunya intenta ser un llibre semblant a una recepta dels antics frares: molts ingredients i preparació senzilla, elaborada sobretot amb amor. Des del 1214, ara fa vuit cents anys, les nostres terres s’han franciscanitzat i el franciscanisme s’ha catalanitzat amb figures com Ramon Llull o Francesc Eiximenis. L’anàlisi del pas de sant Francesc introdueix el segon capítol, on es dibuixa una breu història general. La pobresa franciscana catalana, en el seus vuit segles d’existència, s’ha caracteritzat per la bellesa de les coses simples de cada dia, com es veu en l’art dels convents i en l’acció dels frares de la tercera i quarta part del llibre. La fraternitat universal i l’agermanament amb la creació només poden ser autèntics si s’arrelen en una terra, per això, es recullen frarades, receptes de cuina i documents en un cinquè capítol. El llibre acaba amb una bibliografia general.