Cistella de la compra

Cocina molecular y fusión

Autor Carmen Fernández

Editorial EDITORIAL LIBSA

Cocina molecular y fusión
-5% dte.    11,95€
11,35€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL LIBSA
  • ISBN13 9788466230698
  • ISBN10 8466230696
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 128
  • Col.lecció ESPECIAL
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà

Matèries

Receptaris

Cocina molecular y fusión

Autor Carmen Fernández

Editorial EDITORIAL LIBSA

-5% dte.    11,95€
11,35€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La Cocina molecular es el producto de una innovación gastronómica que convierte cada receta en una experiencia casi de laboratorio, cambiando las texturas conocidas hasta ahora y potenciando al máximo todos los sabores. Con los procesos de cocinado generales, útiles consejos, trucos e ideas, y sobre todo, con una extensa variedad de recetas paso a paso, el lector se convierte en un chef de vanguardia con la cocina molecular en casa.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Carmen Fernández