Cistella de la compra

Les plantes medicinals de la ratafia. Del laboratori a la cuina

Autor Ester Boix / Mica Gassiot / Carme Pedrola

Editorial EDITORIAL BASE

Les plantes medicinals de la ratafia. Del laboratori a la cuina
-5% dte.    22,90€
21,76€
Estalvia 1,15€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL BASE
  • ISBN13 9788416166244
  • ISBN10 8416166242
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 192
  • Col.lecció BASE IMATGES #
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Les plantes medicinals de la ratafia. Del laboratori a la cuina

Autor Ester Boix / Mica Gassiot / Carme Pedrola

Editorial EDITORIAL BASE

-5% dte.    22,90€
21,76€
Estalvia 1,15€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La present obra, Les plantes medicinals de la ratafia, combina la tradició dels nostres avis amb les aportacions de la ciència moderna. Neix dun treball en equip en què es fusionen la botànica, la química i la gastronomia. El llibre es presenta en format de quadern de camp i recopila una llista de 148 plantes, amb nombroses fotografies de detall. Per a cada planta sinclou una fitxa amb el nom científic i popular en quatre idiomes, el període de floració, el principi actiu més representatiu, curiositats i aplicacions, a més a més duna recepta ràpida i senzilla de preparar. Partint de la botànica popular, les autores volen revaloritzar les anomenades «males herbes» de la flora mediterrània. Sovint ignorades, desperten un interès creixent per part de la indústria farmacèutica. La majoria són fàcils de trobar i de reconèixer, i fins i tot de cultivar al nostre jardí. Aprendre a identificar-les ens permetrà gaudir del millor licor que ens ofereix la natura. Aquesta obra ens ajudarà a valorar el patrimoni paisatgístic i cultural que hem heretat dels nostres avantpassats; perquè el coneixement de les propietats terapèutiques i culinàries de les plantes també és cultura. La natura és al nostre abast, no sols per al nostre benestar, sinó com un marc incomparable en què els éssers humans som una peça més. Aprenguem a conèixer-la i respectar-la.