Cistella de la compra

Cocina para los alérgicos

Autor Laia Blay Budí

Editorial EDITORIAL LIBSA

Cocina para los alérgicos
-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL LIBSA
  • ISBN13 9788466227070
  • ISBN10 8466227075
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 128
  • Col.lecció COCI-SALUD #
  • Any Edició 2013
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Seccions

Receptaris

Cocina para los alérgicos

Autor Laia Blay Budí

Editorial EDITORIAL LIBSA

-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Las alergias alimentarias más habituales son a los frutos secos, la proteína de la leche, el gluten, el huevo y algunos pescados. En este libro hay recetas sencillas en las que se explica el modo de prepararlas y se incluye una tabla con los valores de los nutrientes de dicho plato y consejos de salud para explicar las propiedades de los nutrientes y cómo evitar un alérgeno pero seguir disfrutando de todo el sabor.

Seccions

Receptaris

Més llibres de Laia Blay Budí