Cistella de la compra

Aprendre a cuinar. Un clàssic dels manuals de cuina

Autor Assumpta Miralpeix Jubany

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Aprendre a cuinar. Un clàssic dels manuals de cuina
-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788415961048
  • ISBN10 8415961049
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 688
  • Col.lecció ACTUALITAT #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

Aprendre a cuinar. Un clàssic dels manuals de cuina

Autor Assumpta Miralpeix Jubany

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aprendre de cuinar té una única pretensió: ser un bon manual de la cuina de cada dia. Per aquesta raó, s?ha pensat en uns plats fàcils de fer, elaborats amb ingredients que siguin al nostre abast i que solucionin sense dificultats el menjar diari, i alhora mantenint les bases dels nostres gustos tradicionals i sent respectuós amb la nostra dieta mediterrània. Com és natural, hi ha receptes per a dies festius o especials, les quals faran quedar molt bé, però el que vol aconseguir aquest llibre és que el menjar diari no sigui monòton ni pels que ho mengen ni pels que ho fan; i que estant la mateixa estona a la cuina es puguin fer una bona varietat de plats, procurant trencar amb la rutina diària. El llibre es divideix en dues parts; una de teòrica i una altra de pràctica. La teoria pot ajudar a resoldre els problemes que poden sorgir en qüestions com ara anar a comprar, la conservació dels aliments, la cocció, saber escollir un menú, conèixer els estris de la cuina, saber escollir un bon vi, saber parar la taula, saber aprofitar les sobralles, etc., i també a conèixer els diferents condiments i herbes aromàtiques que s?utilitzen a la nostra cuina. És interessant mirar la part teòrica del llibre, atès que s?hi troben les pautes per a assegurar l?èxit de la cuina. A la part pràctica del llibre, s?han classificat els capítols segons l?aliment principal de cada recepta. Cada capítol té una introducció que explica les característiques de l?aliment o aliments, les precaucions que s?han de tenir per mantenir al màxim les seves propietats nutricionals. D?aquesta manera el que es pretén és donar informació per millorar tant la qualitat gastronòmica com el coneixement del que aporten els aliments al nostre cos.

Seccions

Receptaris

Més llibres de Assumpta Miralpeix Jubany, Albert Roig