Gastronomía del cerdo ibérico. El mito, la cocina... hasta sus andares
Editorial MODUS OPERANDI ARTE Y PRODUCCIÓN, S.L
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial MODUS OPERANDI ARTE Y PRODUCCIÓN, S.L
- ISBN13 9788494124310
- ISBN10 8494124315
- Tipus Llibre
- Pàgines 280
- Col.lecció ESTRELLAS DE LA GASTRONOMIA
- Any Edició 2013
- Idioma Castellà
Seccions
ReceptarisGastronomía del cerdo ibérico. El mito, la cocina... hasta sus andares
Editorial MODUS OPERANDI ARTE Y PRODUCCIÓN, S.L
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular