Cistella de la compra

Éclairs. Curso básico y 46 recetas clásicas con pasta choux

Autor Marianne Magnier-Moreno

Éclairs. Curso básico y 46 recetas clásicas con pasta choux
-5% dte.    17,95€
17,05€
Estalvia 0,90€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • ISBN13 9789872729752
  • ISBN10 9872729751
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 160
  • Any Edició 2013
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Éclairs. Curso básico y 46 recetas clásicas con pasta choux

Autor Marianne Magnier-Moreno

-5% dte.    17,95€
17,05€
Estalvia 0,90€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Entusiastas de hornear franceses encontrarán consejos útiles para la creación de Eclairs perfectos, religieuses, Bombes y Paris-brests en este libro, compilado por un pastelero experto que explica paso a paso y con imágenes increíbles de las técnicas apropiadas para conquistar uno de los alimentos básicos más difíciles de francés cocinar: el paté a choux.

Més llibres de Marianne Magnier-Moreno