Cistella de la compra

La cuina del Vallès Occidental. L'expedició gastronòmica de l'Artur Martínez

Autor Artur Martinez

Editorial MOMENTUM EDITORS

La cuina del Vallès Occidental. L'expedició gastronòmica de l'Artur Martínez
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial MOMENTUM EDITORS
  • ISBN13 9788494118005
  • ISBN10 8494118005
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 180
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

La cuina del Vallès Occidental. L'expedició gastronòmica de l'Artur Martínez

Autor Artur Martinez

Editorial MOMENTUM EDITORS

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Descobrir els productes "made in Vallès" i gaudir de la cuina Vallesana és l'objectiu d'aquest llibre, de la mà de l'Artur Martínez, Xef del Restaurant Capritx (1 Estrella Michelin). Aquest terrassenc fa una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referent amb més d'una cinquantena de productes. També inclou opinions personals i explica com s'ha gestat aquest camí d'emprenedor que li ha permès descobrir un ric patrimoni de productes i productors. 

Ens presenta tot un ventall de productes, des de la varietat de Tomàquets Vallesans; la botifarra Terregada de Músic i de Sant Llorenç, els Brotons i Espigalls, les Palaudines, el Cardinal, el Dakar, les Neules, la Coca de Munt, els Rocs de Munt, el Pa d'espelta de Can N'Arnella i les creatives mantegues de Terrassa; la Col de Paperina, la Poma de Ciri i els Moreus de Matadepera; la mongeta del Ganxet, els Carquinyolis, les Montserratines, la mel de Castellar del Vallès; els Formatges, l'oli de Becaruda i d'Arbequina Vallesana, el vi Martialis, el vi Ranci, la Mistela, el Moscatell, el Vermut, el cava Gran Reserva, el Vinagre, la mel i els Xaumets d'Ullastrell; el Cigró menut, el Pa de Sant Julià, les dolces Belgues, la Coca de Vidre i el Vermut Mussons de Sabadell; el Porc Senglar, els Ous ecològics, Bolets i les Herbes aromàtiques de Sant Llorenç del Munt i també el Xai ecològic del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt; la vedella ecològica de Gallifa; el vi de Mura; els Rosetons del Monestir de Sant Cugat del Vallès; les Galetes de Sant Llorenç Savall; la llet i els torrons d'ametlla de Ripollet; la Xocolata ecològica de Barbarà del Vallès; la Botifarra de Ca la Siona, de Vacarises. Sense oblidar-nos de la gran varietat de cerveses, la Cervesa Fortiverd de Rubí, la Brava de Terrassa, la Mola de Viladecavalls, la Krut de Valldoreix i per últim l'espai de la MircoCerveseria a Sabadell. 
Inclou les receptes dels productes i consells per cuinar. Bon profit!

Seccions

Receptaris