Cistella de la compra

El cistell local. Guia per a comprar aliments de quilòmetre zero a Catalunya

Autor Begoña García

Editorial EDICIONES DEL SERBAL, S.A.

El cistell local. Guia per a comprar aliments de quilòmetre zero a Catalunya
-5% dte.    22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES DEL SERBAL, S.A.
  • ISBN13 9788476287255
  • ISBN10 8476287259
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 172
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Agricultura

El cistell local. Guia per a comprar aliments de quilòmetre zero a Catalunya

Autor Begoña García

Editorial EDICIONES DEL SERBAL, S.A.

-5% dte.    22,00€
20,90€
Estalvia 1,10€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El creixent interès per les pautes de consum responsables ha fet que els consumidors d'avui dia siguem més exigents a l'hora de comprar, especialment quan es tracta d'aliments. I la manera més sostenible de consumir bons productes alimentaris és interessar-se per la seva procedència i buscar els que no només procedeixin de llocs de producció propers, sinó que a més, amb la seva producció, donin suport a l'economia de la regió. En aquest llibre proposem descobrir quins són els aliments propis del nostre territori, per poder reconèixer-los als mercats entre l'àmplia oferta que es presenta, i escollir amb conseqüència el que volem menjar. Busquem productes sans i saludables, i per això ens fixem en els mètodes de cultiu o producció, destacant els que respecten el medi ambient i el benestar social. A més, presentem productors compromesos amb la sostenibilitat i especialment amb la qualitat del producte, que ofereixen aliments naturals i ecològics accessibles a la majoria de consumidors.

Seccions

Agricultura

Més llibres de Begoña García