Cistella de la compra

La Clotxa i la seua festa. Festa i patrimoni de les terres d l'Ebre

Autor M. Carme Queralt i Tomàs

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La Clotxa i la seua festa. Festa i patrimoni de les terres d l'Ebre
-5% dte.    14,90€
14,16€
Estalvia 0,75€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490341056
  • ISBN10 8490341052
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 208
  • Col.lecció El Cullerot #
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

La Clotxa i la seua festa. Festa i patrimoni de les terres d l'Ebre

Autor M. Carme Queralt i Tomàs

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    14,90€
14,16€
Estalvia 0,75€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seves denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el Baix Cinca, el Baix Ebre, el Baix Maestrat, la Franja, el Matarranya, el Montsià, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Les receptes de la clotxa, i altres, apareixen en el llibre a través de documents i textos literaris, però sobretot amb les pròpies paraules de la gent, que la fan part significativa de l’antiga cuina popular, però també de la cuina actual, a partir de les noves receptes sorgides dels restaurants, i de les festes i fires que protagonitza.

Seccions

Receptaris

Més llibres de M. Carme Queralt i Tomàs