La calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
- ISBN13 9788482646275
- ISBN10 8482646273
- Tipus Llibre
- Pàgines 143
- Any Edició 2013
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica amb solapes
Seccions
Cuina EspanyolaLa calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Quin és el tipus de llenya més adient per coure els calçots? Sabeu com es netegen i tallen abans de posar-los al foc? O quin és el millor moment per preparar-ne la salsa? Aquestes i altres qüestions queden resoltes en aquest manual de cuina senzill però imprescindible. A més de trucs i consells, sinclouen les receptes daltres plats per acompanyar els calçots, com la carn a la brasa, lescalivada o els cargols a la llauna. I per si us en sobren, també trobareu receptes amb aquesta «ceba dor», com els bunyols amb calçots i gambes o el pollastre rostit amb salsa de calçots.
Seccions
Cuina EspanyolaMés llibres de Àlex Segú, Lluís Gavaldà
18,90€
19,90€
Disponible online