Cistella de la compra

Las recetas esenciales de la Gastronomía Española

Autor María del Carmen Zarzalejos

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

Las recetas esenciales de la Gastronomía Española
-5% dte.    19,50€
18,53€
Estalvia 0,98€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.
  • ISBN13 9788497858465
  • ISBN10 8497858468
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 144
  • Col.lecció LUNWERG ESENCIALES #
  • Any Edició 2012
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Seccions

Receptaris

Las recetas esenciales de la Gastronomía Española

Autor María del Carmen Zarzalejos

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

-5% dte.    19,50€
18,53€
Estalvia 0,98€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Resumir la esencia de la gastronomía española en 100 recetas no es fácil pero sí muy reconfortante, seleccionar platos que en sí mismos dicen mucho sobre modos de vida, conocimientos innatos de los modos de cocción y de cómo a partir de casi nada se logran grandes platos, fusiones magistrales de lo dulce y salado al más puro estilo medieval y todo ello en el marco de espacios naturales y circunstancias económicas y sociales muy diferentes. 

Seccions

Receptaris

Més llibres de María del Carmen Zarzalejos