Pan, bollos y otras masas -El rincón del Gourmet-
Editorial TIKAL EDICIONES
-5% dte. 7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial TIKAL EDICIONES
- ISBN13 9788499281155
- ISBN10 849928115X
- Tipus Llibre
- Pàgines 256
- Any Edició 2011
- Idioma Castellà
- Encuadernació Cartoné
Seccions
Postres I RebosteriaPan, bollos y otras masas -El rincón del Gourmet-
Editorial TIKAL EDICIONES
-5% dte. 7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Recupere las recetas de panes y bollería tradicionales. En este libro se ilustra de manera sencilla todo el proceso de elaboración, tanto a mano como a máquina, desde la masa básica al producto terminado. Para obtener una simple barra de pan o los panes más sofisticados, pasando por toda la gama de panes de semillas e integrales.