Cistella de la compra

Neurogastronomy: how the brain creates flavor and why it matters

Autor Gordon M. Shepherd

Editorial COLUMBIA UNIV. PRESS

Neurogastronomy: how the brain creates flavor and why it matters
-5% dte.    21,95€
20,86€
Estalvia 1,10€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COLUMBIA UNIV. PRESS
  • ISBN13 9780231159104
  • ISBN10 0231159102
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 267
  • Any Edició 2011
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Cartoné

Neurogastronomy: how the brain creates flavor and why it matters

Autor Gordon M. Shepherd

Editorial COLUMBIA UNIV. PRESS

-5% dte.    21,95€
20,86€
Estalvia 1,10€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Gordon M. Shepherd